Sunday, July 20, 2008

Battle B-daman

Musim budak-budak main battle b-daman, anak saya Muhammad Idlan mesti tak ketinggalan ....BELI....mana boleh tahan kawan2 semua dah ada. Ini b-daman yang ketiga baru beli semalam b-daman kedua beli kat carre4 dah jahanam ada la tahan 2 hari dan sebelum tu muhammad beli sendiri kat dalam bas sekolah....katanya 50sen je, yang ni saya buang sebabnya adli ambil peluru (guli) terus masuk mulut dan terus la masuk ke tong sampah. Apa lagi merenggeng la kat ayah, selang berapa hari dapat beli yang baru itu yg beli kat carre4, tahan 2 hari spring patah tak boleh main. Malam tadi dapat lagi beli yang baru, yang ini dah siap pasang tak payah nak sambung2. Tak tahu la berapa lama boleh tahan.....belum test power dengan kawan2 muhammad lagi....tunggu la kejap lagi.

B-daman yang ke dua dah rosak

yang terbaru

1st b-daman tak sempat nak ambil gambar dah kena buang dalm tong sampah


No comments: